Hvilke effekter har rasisme på helse og velvære

Rasisme er en alvorlig trussel mot menneskers helse og velvære. Rasisme kan føre til lav selvfølelse, depresjon, angst, isolasjon og kroniske sykdommer. Rasisme kan også påvirke ens evne til å ta vare på seg selv og sin hud.

Hvordan kan epok snus hjelpe deg med å håndtere stress og angst

Stress og angst er vanlige følger av rasisme. Stress og angst kan påvirke både din fysiske og mentale helse negativt. Stress og angst kan gjøre deg irritabel, nervøs, urolig, trist, sliten, søvnløs og konsentrasjonsvansker.

Som mange ver er Epok snus er et tobakksfritt alternativ til tradisjonell snus. snus inneholder nikotin, men ikke tobakk. Nikotin har en beroligende effekt på nervesystemet og kan hjelpe deg med å slappe av og roe ned. snus har også mange fordeler sammenlignet med tobakkssnus:

  • Den snus misfarger ikke tennene dine
  • Den snus lukter ikke
  • Den snus kommer i mange forskjellige smaker
  • Den er mer skånsom mot slimhinnene dine